روزنامه ابتکار:
- در سوابق حاجیمیرزایی به عنوان سابقه مرتبط به آموزش و پرورش، تنها مواردی مربوط به سالهای دور در نهضت سوادآموزی دیده میشود که آن هم هرچند زیر نظر وزارت آموزش و پرورش است، اما تشکیلاتی جداگانه و فضای خاص خود دارد. هرچند در رزومه ارائه شده از سوی دولت در معرفی وی، دریافت سه جایزه بینالمللی از سازمان فرهنگی ملل متحد یونسکو در دوران مدیریت در سازمان نهضت سوادآموزی مربوط به همین دوران آورده شده و تلاش شده است سوابق تدریس وی در مراکز آموزش عالی به عنوان سوابق آموزشی لحاظ شود. با این حال حتی سنگینتر کردن رزومه پیشنهادی دولت با عناوین مربوط به آموزش و پرورش باعث نشده است که این گلایه از سوی فرهنگیان و سایر ناظران موضوع به وجود نیاید که چرا فردی نزدیکتر به بدنه آموزش و پرورش برای تصدی این وزارتخانه انتخاب نشده است.
- منتقدان این انتخاب میگویند که چنین انتخابی، دهنکجی به بدنه وزارت آموزش و پرورش از نظر مدیران قابل معرفی برای این وزارتخانه و نشانه اولویت پایین مسائل این حوزه نزد دولت است. منتقدان این انتخاب، علاوه بر عدم اشراف حاجیمیرزایی به مسائل آموزش و پرورش، او را نه از نظر وابستگی به فرهنگیان، نه از نظر ارتباط مدرک تحصیلی (وی جامعهشناسی خوانده است) و نه از نظر وزن سوابق مدیریتی و کاریزمای فردی، مناسب چنین پستی نمیدانند.
- حاجیمیرزایی که سالهاست – به قولی از سال ۱۳۷۸ تا کنون – در حوزه آموزش و پرورش نه حضور و نه اظهارنظری نداشته است، از ۴ شهریور ماه به این سو، در توئیتر خود که از دیماه سال گذشته تا کنون توئیتی نداشته و غیرفعال بوده است، درباره آموزش و پرورش توئیت میکند تا این خلاء را پر کند.
- حسامالدین آشنا، از نزدیکان دولت، میگوید که «از نظر رئیسجمهوری در شرایط سخت فعلی جناب آقای محسن حاجیمیرزایی مناسبترین شخصیتی هستند که میتوانند با حمایت دولت و همکاری مجلس محترم باری از دوش آموزش و پرورش بردارند و بر کارایی و اثربخشی آن بیفزایند».
تاریخ انتشار: 10 شهریور 98
منبع: معلم ایرانی